avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BANCA

AM UN CREDIT IPOTECAR SI AM INTARZIAT CU PLATA DOUA LUNI, BANCA A RETRAS TOT SALARIUL DE PE CARD. AU ACEST DREPT?
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:31, 29 Septembrie 2010
nu, numai 33,33%!
@RHIB

Va rog frumos sa nu exagerati cu scrisul in exces cu litere mari, de tipar, precum si cu postarea aceluiasi subiect de mai multe ori.
Regulamentul de postare in acest forum, este valabil pentru toata lumea si daca inca nu cunoasteti continutul Regulamentului, va invit sa-l lecturati.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare edusa edusa IN CAZUL IN CARE EU VREAU SA FAC CONTESTATIE LA O DECIZIE DE EXECUTARE TREBUIE SA PLATESC TAXA DE TIMBRU? IN CE VALOARE? (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters71676 ContSters71676 As vrea sa stiu daca IFN-urile la care am facut un credit pot sa te oblige prin executare silita sa platesti toata suma odata ,sau numai lunar pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Executare silita/debit neachitat-contract telefonie fixa pantera_85 pantera_85 Am primit o somatie pentru executare silita pentru un contract de telefonie fixa, de la o societate de rucuperare a creantelor , Va rog sa ma indrumati care ... (vezi toată discuția)