avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONTESTATIE LA EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

CONTESTATIE LA EXECUTARE

IN CAZUL IN CARE EU VREAU SA FAC CONTESTATIE LA O DECIZIE DE EXECUTARE TREBUIE SA PLATESC TAXA DE TIMBRU? IN CE VALOARE?
Cel mai recent răspuns: edusa , utilizator 08:47, 29 Ianuarie 2011
edusa a scris:

IN CAZUL IN CARE EU VREAU SA FAC CONTESTATIE LA O DECIZIE DE EXECUTARE TREBUIE SA PLATESC TAXA DE TIMBRU? IN CE VALOARE?

S-a raspuns la intrebarea privind taxa de timbru ce trebuie achitata, daca va referiti la "contestatia la executare":
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca va referiti la o decizie de executare...poate ar trebui sa reveniti cu detalii sa ne lamuriti despre ce este vorba (noi putem sa speculam si ...sa zicem ca...poate este vorba despre munca in folosul comunitatii, ca urmare a neachitarii unei amenzi contraventionale...).

In alta ordine de idei, va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum, in speranta ca veti intelege faptul ca, scrisul cu litere mari de tipar, in exces, reprezinta o incalcare a dispozitiilor acestuia.
www.avocatnet.ro/content/tag...

O seara placuta.
in cazul in care este persoana juruduca si valoarea pentru care este executata este de 6 miliarde ce valoare are taxa de timbru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca RHIB RHIB AM UN CREDIT IPOTECAR SI AM INTARZIAT CU PLATA DOUA LUNI, BANCA A RETRAS TOT SALARIUL DE PE CARD. AU ACEST DREPT? VA MULTUMESC ! (vezi toată discuția)
Invitatie facuta de avocat carsteaverginica carsteaverginica inainte de depunerea cererii in instanta pt dezbaterea succesorala , avocatul a invitat-o la discutii pe partea adversa dar aceasta a refuzat . acea invitatie ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 DL.DAN DL.DAN Am un credit in valuta, cu dobanda variabila.Conform OUG 50/2010 in noul Act Aditional ce comisioane vor trebui sa apara?In contractul incheiat in 2008 am ... (vezi toată discuția)