avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonic

Azi am intrat in randul celor care au vrut sa isi rezilieze contractul de telefonie mobile din reteaua Orange si am fost refuzat sau mai bine zis daca platesc contravaloarea abonamentului lunar ramas pentru perioada de abonare adica 14 luni(contractul fiind de 24 de luni delfin 8).
Mentionez ca nu am beneficiat de nici un telefon la promotie
Mi sa spus de operatoare ca legea nu se refera si la abonamentul lunar ci numai la taxele fixe.
Ce credeti ca este de facut
Va multumesc
Marian
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 29 Septembrie 2010
Sesizati oficial OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract orange melinte ion melinte ion Buna ziua, am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat fara semnatura clientului Madalinaisac Madalinaisac Buna ziua! Problema mea este legata de un contract care a fost incheiat abuziv, dupa parerea mea. In primavara, am primit un telefon de la Orange prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)