avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parte civila si despagubiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parte civila si despagubiri

seara buna,
revin aici cu intrebari...
am fost dimineata la politie,am dat din nou inca o declaratie,imi mentin plangerea penala impotriva fostului sot ce m-a lovit in urma cu aproximativ o luna,si urmatorul pas am inteles ca va fi acela de a fi chemata.atat eu,cat si el,la parchet.conform declaratiei,ma constitui parte civila in proces si solicit despagubiri(astfel am fost indrumata de politistul ce a anchetat cazul)...ma puteti va rog lumina?ce inseamna asta?!si ce despagubiri(banuiesc ca materiale)am dreptul sa cer?mai bine spus cam ce suma?(daca e relevant,mentionez ca pe certificatul medico-legal am 3-4 zile de ingrijiri medicale)
cu multumiri...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:36, 30 Septembrie 2010
au venit raspunsurile inainte de a intreba:)multumesc:)
o ultima intrebare:am nevoie neaparat sa ma reprezinte un avocat?
Nu,nu este neaparata nevoie,dara daca nu aveti cunostintele necesare si aveti mijloace financiare,este recomandabila,angajarea unui avocat ,care sa va sustina interesele.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale sau materiale mihaela1985 mihaela1985 [b]Daca v-ati mai confruntat cu o situatie asemnatoare,as dori sa imi dati niste sfaturi privind sumele cuvenite pentru daune morale. Cat as putea cere in ... (vezi toată discuția)
Lovire marcica marcica In urma unei loviri soldata cu ingrijiri medicale de 9-10 zile poate fi fapta penala? Si ce despagubiri pot optine? (vezi toată discuția)
Depunere plangere mariuscrisan mariuscrisan Baiatul meu a fost la un majorat intr-un sat. Acolo l-a injurat pe unul dintre cei prezenti. Un prieten de-al celui injurat i-a dat un pumn in mandibla. S-a ... (vezi toată discuția)