avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT LOCUINTA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT LOCUINTA

Buna seara, va rog frumos sa imi explicati daca in urmatoarele conditii pot fi considerata proprietara a doua apartamente: desi sunt divortata locuiesc impreuna cu fostul sot in acelasi apartament nefacand partajul.Mama mi-a donat apartamentul ei deci este pe numele meu avand ca si clauza folosirea lui dupa decesul ei si bineinteles ingrijirea ei pe perioada vietii(ea locuieste singura acum in acel apartament).Explicatia dumneavoastra imi este de folos in vederea platii impozitului pe locuinta conform noilor dispozitii legale(platesc si impozit pentru a doua casa?).
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:38, 29 Septembrie 2010
Platiti impozit si pentru a doua locuinta, chiar majorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit majorat a doua locuinta mymichelle mymichelle Buna ziua, Va solicit ajutorul in calitate de persoana fizica. As dori sa-mi spuneti daca este corecta majorarea impozitului pe locuinta, in situatia ... (vezi toată discuția)
Doua proprietati,ce implica? braselton braselton Am un apartament primit cu titlu de mostenire de la mama mea,unde mama are drept de uzufruct si unde locuieste in continuare si inca un apartament proprietate ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie dana vitalia dana vitalia revin cu subiectul nu am fost destul de explicita:tatal meu este decedat, mama este recasatorita legitim cu o persoana care din casatoria anterioara ere un ... (vezi toată discuția)