avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare

Daca desfasor o activitate independenta, cum pot colabora legal, cu o persoana fizica? Ce fel de contract, impozite etc.?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:36, 29 Septembrie 2010
1. ce activitate desfasurati?
2. la ce fel de colaborare va referiti?
Sub ce forma juridica va desfasurati activitatea? Daca sunteti intreprindere individuala puteti sa-l angajati cu carte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii? contract prestarii servicii anca_popescu anca_popescu Buna , Nu stiu ce pot sa imi deschid pfa sau II.Activitatea pe care vreau sa o desfasor presupune faptul ca trebuie sa lucrez cu colaboratori pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 > Ionel Antim Ionel Antim In legatura cu acest subiect apar 3 nelamuriri: 1. In care dintre cele 3 forme de organizare prevazute de OUG 44/2008 se interzice incheierea Contractului de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru infiintare pfa ghoancea ghoancea E prima data pe acest forum. Sunt inginer constructii proiectant si as dori sa imi fac un PFA pentru eventuale proiecte care ar mai pica in afara programului ... (vezi toată discuția)