Incercand sa-mi deschid un cont la o banca, mi s-a cerut sa le aduc Statutul societatii schimbat in 2009, atunci cand am schimbat Certificatul de Inmatriculare.
Cum atunci cand am schimbat certificatul nu se cerea si schimbarea statutului de catre Reg. Comertului, de ce mi se cere acum de catre o banca?
Vi s-a cerut vreodata statutul schimbat cu noile coduri CAEN?
a fost o perioada in care, inainte de preschimbarea cewrtificatului de inmatriculare a societatii trebuia actualizat si Statutul cu noile coduri CAEN. Costurile erau f. mari si s-a modificat legislatia in sensul completarii doar a unei cereri si a emiterii unui certificat nou.
Explicatile celor de la banca cum s-au derulat faptele, insa e bine ca, la prima modificare facuta in actele societatii, sa schimbati si in statut codurile actuale ale obicetului de activitate si ale activitatilor secundare.
Stiu cum s-au intamplat lucrurile atunci cand s-a schimbat certificatul de inmatriculare.
Dar de ce sa mi se ceara si statutul schimbat cand schimbarea certificatului s-a facut pentru alinierea cu codurile CAEN din UE (din cate stiu eu).
Cum eu nu am de ce sa fac schimbari in actele societatii, va mai dura cel putin 1 an pana sa fac schimari in statut.
Incercati sa le dati actul constitutiv vechi la care sa anexati un extras de registru la zi pe care il obtineti de la registrul comertului la bani mai putini. In acesta se reflecta toate modificarile la zi si in mod normal nu ar trebui sa va puna sa aduceti actul constitutiv actualizat. Daca intampinati dificultati solicitati oficiului juridic al bancii temeiul legal in virtutea caruia nu vor sa va deschida contul.
Ajutor
ContSters236592
Schim sediul social si redactez decizia AGA.
In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)