avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AJUTORRR-act aditional
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AJUTORRR-act aditional

As dori sa ma indrumati si pe mine cum sa fac un act aditional la un contract de inchiriere pentru schimbarea denumirii prpprietarului .
(Firma prprietara a fuzionat prin absorbtie , a fost absorbita de o alta, si trebuie sa fac acte aditionale la toti chiriasii cu denumirea noua a firmei )
Intrebare: Se poate face act aditional sau trebuie un alt contract de inchiriere pe denumirea firmei absorbante?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:44, 30 Septembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca locatorul este o alta entitate juridica, consider ca trebuie incheiate alte contracte de inchiriere.
Cu stima !
Da, trebuie sa incheiati alte contracte deoarece societatea absorbita fiind radiata in urma fuziunii nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca pe perioada suspendarii ginnyy ginnyy am un salariat al carui CIM a fost suspendat pt crestere copil pe perioada suspendarii coontractului salariatului, societatea a fuzionat prin absorbtie cu o ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire ca urmare a fuziunii Amicha Amicha Am fuzionat. Sunt societatea absorbita prin urmare am o noua denumire. Care este forma sub care trebuie sa fac cunoscut instantei schimbarea denumirii in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parte a contractului de inchiriere si-a schimbat intre ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Parte a contractului de inchiriere si-a schimbat intre timp denumirea la Registrul Comertului. Pot face un act aditional la contract cum ca ... (vezi toată discuția)