avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare denumire ca urmare a fuziunii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare denumire ca urmare a fuziunii

Am fuzionat. Sunt societatea absorbita prin urmare am o noua denumire. Care este forma sub care trebuie sa fac cunoscut instantei schimbarea denumirii in dosarele in care sunt parte? Trebuie sa anexez si incheierile jud. delegati ?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:00, 15 Mai 2008
toate actele care au fost intocmite intre reprezentantii celor doua societati si mentiunile eliberate de registru, inclusiv incheierea judecatorului delegat.
In primul rand - e vorba de mult mai mult decat o schimbare de denumire. Vechea societate absorbita si-a incetat existenta, operand un transfer universal al drepturilor si obligatiilor catre societatea absorbanta.

In al doilea rand - va trebui sa instiintati instanta de fuziune in sine, nu de consecintele ei. Veti depune copii dupa certificatele si hotararile judecatorului delegat prin care aproba fuziunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate fi folosita stampila? marianelena marianelena Prin acxtul aditional incheiat la 18/12/2007 soc.C a fuzionat,prin absortie cu soc.S ,acesta din urma soc.fiind absorbanta si prelund drepturile si obligatiile ... (vezi toată discuția)
Fuziune srl-consiliere am urmatoarea problema si nu stiu cum sa ma descurc. in anul 2000 am infiintat un srl (sa spunem 1 )in care asociati eram eu si sotia mea. in anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Ajutorrr-act aditional mirusaby mirusaby As dori sa ma indrumati si pe mine cum sa fac un act aditional la un contract de inchiriere pentru schimbarea denumirii prpprietarului . (Firma prprietara a ... (vezi toată discuția)