avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... BVC si Bugetul de investitii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

BVC si Bugetul de investitii

Buna ziua
Sunt angajata la un ONG si ma invart mereu in jurul unui subiect: am prevazut in BVC o suma pt. dotari(calculatoare) ca suma a lor totala, aceeasi suma cu cea trecuta in bugetul de investitii; si nu ma lamuresc pentru ca atunci cand fac executia bugetului ca cheltuiala intra numai amortizarea lor, nu toata valoarea. Cum trebuie sa descarc in BVC : valoarea amortizata in anul respectiv, astfel incat excedentul/deficitul din BVC sa corespunda cu cel din balanta de verificare sau valoarea totala a dotarilor(valoarea de achizitie)?
Multumesc mult pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:29, 16 Aprilie 2011
Buna seara .
Cred ca prima varianta,adica mentionarea amortizarii pe acel an,nu toata valoarea mijlocului fix.
Marius Bote .
valoarea totala a dotarilor(valoarea de achizitie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare lot frigidere și tv cu prețul per unitate sub 2500 lei: se pot încadra aceste obiecte ca mijloace fixe? alexberi alexberi Buna ziua, Intentionam sa achizitionam un lot de 3 frigidere si 3 televizoare pe firma, fiecare cu valoare in jur de 800 RON. Intrebare: frigiderele si ... (vezi toată discuția)
Cum ma inregistrez? mmanu mmanu buna ziua am achizitionat un monitor pt calculator valoare cu tva 2023 iar valoare fara tva 1700 lei eu ma gandesc ca este obiect de inventar pentru ca ... (vezi toată discuția)
Transpunere in registre a mijloacelor fixe big_bughy big_bughy Buna ziua, E primul an cand trebuie sa fac singur lucrul asta si sunt unele lucruri pe care nu le inteleg. Cum voi trece mijloacele fixe (valoare ... (vezi toată discuția)