avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare loc veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare loc veci

Detin un loc veci in cimitirul Tg. Jiu pe baza unui act de succesiune dupa moartea tatalui mau care a cumparat acest loc in anul 1945 ( am chitanta de cumparare). Administratia cimitirului ma someaza sa concesionez acest loc de veci.
Va rog sa-mi raspundeti daca este legal sa fiu obligat sa concesionez acest loc de veci care de fapt este proprietatea mea.
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 11:58, 30 Septembrie 2010
raposatul dvs. nu a avut calitatea de proprietar ci tot de concesionar.
Ceea ce va cere Administratia Cimitirelor este sa reinoiti contractul de concesiune pt. ca cantractul vechi incheiat cu tatal dvs. a incetat prin ajungerea la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Loc de veci prin succesiune catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Bunica mea care a decedat in 1989 a avut cumparat un loc de veci. Succesiunea s-a facut in 1990 dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)