avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii

Cum se procedeaza in situatia in care vecinii de la etajul de deasupra deverseaza apa de la cada pe tevile de alimentare cu apa? Ei nu recunosc,iar la asociatie numai cuvantul lor conteaza....nu stiu de ce , eu am filmat atunci cand curgea apa ?Ma pot folosi de inregistrare?
Cel mai recent răspuns: ani_beita , utilizator 13:13, 12 Aprilie 2012
Din pacate aveti dreptate,eu locuiesc singura ,si nu am martori.O sa incerc sa fac rost....dar sa chem la mine pe cineva la ora 12 pm...este cam greu,nici chiar vecina care locuieste la etajul inferior,si este afectata,aproape la fel ,ca si mine ,nu vrea sa fie martor,dar isi trimite sotul sa imi spuna ,ca le curge apa pe pereti.
Eu continui sa caut o cale de rezolvare a problemei.Nu renunt ! Trebuie sa fie o cale sa pot rezolva problema!
Multumesc pentru raspuns!
Trebuie sa insistati la vecin sa-si repare instalatia. Apelati si la ajutorul conducerii asociatiei sa vorbeasca cu acel vecin. Dar, nu ma pot abtine sa nu va spunca, vizionand filmuletul dv am obsevat ca apometrul este montat gresit. In instructiunile de montaj scie ca apometrele trebuiesc montate la orizontala pentru a nu da erori si nu pe verticala.
:offtopic:
In locul in care e plasat apometrul nici nu ar putea fi montat orizontal, ca nu s-ar mai putea citi ....decat cu greu, in oglinda...:)
Am scris " deverseaza apa de la cada pe tevile de alimentare cu apa". Eu aveam nevoie de ajutor si nu de un comentariu rautacios. pentru ca de asa ceva nu duc lipsa. Oricum nu mai este cazul, pentru ca au reparat.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
ani_beita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana ... Ana-maria11 Ana-maria11 Buna ziua! Stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana care s-a apucat de renovari. A constatat ca de la tevile de scurgere ce vin din apartamentul ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)