avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa taxi

buna ziua.sunt pfa taxi de 5 ani.nu am nici o datorie la stat.ma chinui de ceva timp sa imi fac si eu un credit pt casa.nu am gasit nici o banca sa ma accepte.ce pot face.cu toate k la tel iti spun da e ok,cand te duci acolo pa la revedere.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:15, 4 Octombrie 2010
ms frumos.voi incerca.
de ce nu mergeti la un broker de credite ? e cea mai buna solutie, ei stiu toate ofertele de pe piata, stiu unde va incadrati si unde nu. ce acte trebuie, etc. Nu mai pierdeti timp aiurea mergand dumneavoastra personal pe la 20 de banci.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
grandanat, utilizator
ma puteti indruma catre cineva?
Marius HOPINCA 0722.62.33.64
[ link extern ]
Eu am facut 2 credite prin ei si vi-i recomand cu toata increderea.

Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
grandanat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune florinel26 florinel26 va rog sa ma ajutati k sunt disperat sa va spun in mare parte ce am facut am intrat pe net si am gasit un articol cu ofer bani imprumut fara garantiii si ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu blocare conturi jbertinik jbertinik Buna seara, Am avut o descoperire de cont, la un card de salarii in baza unui contract de PFA, in anul 2010. Am platit de fiecare data suma necesara, dar in ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa loredanastiuca loredanastiuca Imi poate spune cineva cum se calculeaza impozitul in 2011 pentru un taximetrist care e PFA? Se calculeaza 16% din incasari (venit), sau se deduc si anumite ... (vezi toată discuția)