avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ce exceptie?!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ce exceptie?!

buna ziua! am primit un recurs impotriva unei sentinte de solutionare a contestatiei la tabelul preliminar formulat de un avocat care nu este angajat de administratorul judiciar. ce exceptie ar trebui invocata, calitatea procesuala activa sau lipsa calitatii de reprezentant ?
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 23:02, 8 Octombrie 2010
exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant.
multumesc mult
Buna seara .
Avocatul nu este angajat al administratorului judiciar,acesta activeaza in baza unei imputerniciri avocatiale, printr-un contract de colaborare .Daca are imputernicire avocatiala valabila pentru acest dosar, este indeajuns.
Marius Bote .
eu stiam ca trebuie sa aiba imputernicire de la adm judiciar si hotararea adunarii creditorilor prin care acesta a fost delegat sa reprezinte societatea debitoare. daca societatea debitoare poate sa isi angajeze oricand avocati sa formuleze actiuni administratorul judiciar ce mai face?
eu spun ca va face dovada ca este reprezentant.

Alte discuții în legătură

Calitate reprezentant gambette gambette \"Admite exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant.Anuleaza cererea\"este solutia pe scurt a hotararii pronuntate in dosarul cu obiect pretentii in ... (vezi toată discuția)
Insolventa- calitate de reprezentant de a introduce somatia de plata- administrator speccial valery valery Buna ziua, O societate care e in insolventa a introdus o somatie de plata de catre administratorul special si debitorul invoca exceptia lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Contestatie formulata de administratorul special bossman bossman Poate formula adm.special o contestatie impotiva unei hotarari a adunarii generale a creditorilor in temeiul disp. art.18 din legea insolventei??? ma ... (vezi toată discuția)