avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calitate reprezentant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calitate reprezentant

"Admite exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant.Anuleaza cererea"este solutia pe scurt a hotararii pronuntate in dosarul cu obiect pretentii in care reclamant este asociatia de proprietari si parat un proprietar restantier. publicata pe portalul instantelor de judecata.In ce ar putea consta dovada calitatii de reprezentant invocata?
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 15:13, 27 Iunie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s-a facut dovada calitatii de reprezentant. Asociatia de proprietari are un reprezentant. Instanta probabil a solicitat dovada. Daca asociatia de proprietari a avut avocat - acesta trebuia sa depuna la dosar imputernicirea avocatiala.
Aceasta hotarare a fost pronuntata la cea de a patra sedinta de judecata.E putin probabil ca instanta sa fi constatat lipsa imputerniciri avocatiale abia la acest stadiu al procesului!
Probabil s-a constatat aceasta lipsa de document de atestare a calitatii de reprezentant al asociatiei mai devreme. S-o fi tot cerut acest document si in final s-a dat aceasta sentinta.

Daca asociatia nu a avut avocat, atunci trebuia sa prezinte PV al adunarii generale in care a fost ales presedintele asociatiei ca reprezentant legal al acesteia.
Presedintele asociatiei afirma ca a angajat avocat la acest dosar dar refuza sa arate contractul de asistenta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fara imputernicire avocatiala cris_deo cris_deo buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare reprezentare in instanta danalex1971 danalex1971 Ma aflu in proces civil cu asociatia de proprietari in calitate de parat. La ultima sedinta de judecata , reclamanta (asociatia de proprietari) a fost ... (vezi toată discuția)
Este nulă Împuternicirea avocațială dacă nu e trecut acolo un contract cu dată certă (zi și lună), iar avocatul își arogă calitatea de mediator ? flory_mr flory_mr Nu se poate declara nulă absolut Împuternicirea Avocațială în care avocatul Asociației de Proprietari (partea adversă în proces) s-a trecut cu ... (vezi toată discuția)