avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire

Sunt divortata si am un copil minor incredintat spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila fara drep de vizita din partea celuilalt parinte.As dori sa ma stabilesc definitiv in Germania impreuna cu minorul.Mentionez ca lucrez acolo cu contract de munca.Imi trebuie acordul tatalui pentru stabilirea minorului in Germania?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:45, 30 Septembrie 2010
daca tatal minorului nu este decazut din drepturile parintesti aveti nevoie de acceptul sau.
tatal nu este de acord cu stabilirea minorului in strainatate.Ce pot face?
sa dati in judecata tatal copilului ar fi singura solutie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are sau n-are drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal fetitei mele,care are 3 ani...si in urma ultimei infatisari doamna judecatoare ne-a zis ca daca noi ne intelegem in privinta ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort adinu91 adinu91 bun gasit, subiectul a mai fost pus in discutie dar raspunsurile sunt cotradictorii: imi este incredintat copilul in urma divortului, sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot scoate minorul din tara fara acordul tatalui? raulviatamea raulviatamea sant divortata si am un baietel de 3 ani care mi-a fost incredinta mie cu hotarare definitiva si irevocabila,dar cu drept de vizita tatalui in fiecare ... (vezi toată discuția)