avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... tabel preliminar sau tabel suplimentar?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

tabel preliminar sau tabel suplimentar?

sc x srl livreaza marfa catre sc y srl. aceasta din urma nu are active ca urmare refuza plata. administratorul sc y srl mai are o firma sc z srl care este supusa proc insolventei.pt a exista sanse de a recupera banii sc x srl se pune de acord cu sc y srl sa storneze facturile pe sc z srl. ca urmare a acestui fapt facturile pe sc z srl sunt ulterioare deschiderii procedurii.ne-am inscris la masa credala insa nu ne-au primit in tabelul preliminar. am facut contestatie care s-a admis. acum debitoarea sc z srl a facut recurs la sentinta de solutionare a contestatiilor. in ce tabel credeti ca ar trebui trecuta creanta nascuta cu sc z srl daca in realitate ea este nascuta anterior deschiderii procedurii dar din facturi reiese ca sunt ulterioare deschiderii procedurii
Cel mai recent răspuns: ginacoseru , utilizator 12:43, 1 Octombrie 2010
Tabel suplimentar.
tabel suplimentar
multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - cesiune creanta traian23 traian23 Buna dimineata ! Este posibila cesionarea de creanta de catre o firma aflata insolventa catre unul din creditorii sai inscrisi la masa credala in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)