avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Judecatoria sector 6_rugaminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Judecatoria sector 6_rugaminte

Viitorul parat dintr-o cerere de chemare in judecata are sediul in Sectorul 6....Unde pot plati taxa de timbru pentru Judecatoria acestui sector..?...sunt din provincie...B-)...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 22 Decembrie 2007
La orice sucursala CEC din Bucuresti sau sunati la primaria de sector si solicitati contul pentru taxa judiciara de timbru si apoi achitati la orice bancaB-)
multumesc pt sugestii romy....pt Jud 6 se achita exclusiv la Directia Taxe si Impoz a Sect 1... cam incurcat...:))
incurcate sunt caile domnullui.:((
mda, pentru sectorul 6 nu se accepta plata la cec.
de cand plateste insa paratul taxa de timbru? o reconventionala, banuiesc..
Era vorba ca paratul are domiciliul in sectorul 6, deci instanta competenta sa judece cererea de chemare in judecata este Judecatoria Sectorului 6.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de partaj crista26 crista26 Buna seara...eu sunt in proces de partaj cu fostul meu sot ...El a deschis procesul dar in aceea cerere de deschidere a procesului nu a specificat ca ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta mars_on_line mars_on_line Buna ziua, de ce se declina competenta de judecata a jud. sect 6 buc.catre jud.sect.5 buc. atata timp cat reclamantul ,;persoana fizica,locuieste in sect.6 iar ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu obligarea reclamantului la plata intretinere minor geanina2011 geanina2011 buna ziua! am primit citatie pentru vizitare minor si sunt de acord cu aceasta doar ca am facut cerere reconventionala pe care o voi depune la judecatorie ca ... (vezi toată discuția)