avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de acordare somaj daca am lucrat si part time ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de acordare somaj daca am lucrat si part time si full time

Am lucrat full time 9 ani si 8 luni si part time (2 ore pe zi) 2 ani. Ma ajuta cumva adeverinta de la firma la care am lucrat part time la calculul duratei somajului sau ma ajuta numai cand voi iesi la pensie. Daca da, trebuie anexata la dosarul pentru somaj in original sau in copie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:35, 30 Septembrie 2010
se adauga la vechimea in munca.
1. Pentru a primi indemnizatie de somaj trebuie sa incheiati toate CIM.
2. Veniturile din cele 12luni din CIM cu part-time se iau in calculul indemnizatiei de somaj. La dosarul de somaj anexati adeverintele in original.
3. Toate veniturile din CIM se iau in calculul punctului de pensie. Toate aceste venituri sunt evidentiate la Casa de Pensii in baza declaratiilor lunare nominale.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de somaj corect? cactusul cactusul Daca o persoana are mai multe contracte de munca, unul full time si alte trei part time, se iau in calcul toate contractele pentru indemnizatia de somaj? Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil IsabelleAndreea IsabelleAndreea Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil din 2 joburi anninutza anninutza Buna ziua! Luna aceasta trebuie sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia CC si am optat pentru 2 ani. Asta inseamna ca voi primi 85% din media veniturilor nete ... (vezi toată discuția)