am fost oprit de poliția rutieră și mi s-a întocmit un proces verbal de reținere a permisului pe 30 de zile pe care nu l-am semnat și nici când a venit prin poștă nu am semnat, nu eram acasă, și poștașul a spus că l-a trimis retur:(! după ce a scris procesul verbal polițistul spunea că am permisul suspendat începând cu 3 octombrie, însă azi am aflat că a început deja suspendarea de ceva timp... cum e posibil dacă nu am fost înștiințat în scris?? mulțumesc anticipat!
Mergeti la politia rutiera si verificati situatia si apoi predati permisul,daca este cazul pentru ca daca intarziati predarea mai mult de 15 zile ,vi se adauga inca 30 de zile la penalizarea initiala.
Explicati de ce nu ati primit procesul vebal celor de acolo.
Mergeti la politie si interesati-va care este situatia actuala. In mod normal, avand in vedere ca nu ati primit procesul-verbal de sanctionare, teoretic, nu aveti cunostinta despre sanctiunile care v-au fost aplicate. In plus, trebuia ca cei de la politie sa va trimita o instiintare scrisa ca trebuie sa va prezentati la politia rutiera pt a preda permisul.
Insa, pentru a evita eventualele probleme care ar putea aparea este recomandabil sa va deplasati la politie si sa va interesati ce s-a intamplat.
Din momentul in care vi se comunica procesul-verbal aveti la dispozitie 15 zile pentru a-l contesta in cazul in care considerati ca ati fost sanctionat pe nedrept