As vrea sa stiu cum sa procedez cu firma la care momentan lucrez:
Sunt angajat din 1 februarie anul curent, am semnat contractul de munca la 8 ore, in martie mi-au facut o anexa la contract de reducere a orelor la 6 (continuand sa lucrez la 8 ore). In luna mai au venit cu alta anexa la 4 ore (continuand sa lucrez la 8 ore), iar astazi mi-au spus, verbal, ca vor sa reduca cheltuielile si ca trebuie sa ma dea afara. Am spus sa imi dea in scris, si sa imi dea articol de somaj.
As vrea sa stiu ce articol imi trebuie pt somaj, si daca beneficiez de el?
Mentionez ca in februarie cand m-au angajat eram in somaj de la ultimul loc de munca pt incetare a contractului de munca cu perioada determinata, si ca lucrez cu carte de munca din anul 2003.
Ca sa beneficiati de somaj trebuie sa realizati venituri in ultimele 12 luni anterior somajului ca sa obtineti indemnizatie art trebui sa va desfaca CIM cu art. 65 CM
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa indepliniti doua conditii:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.;
- in ultimele 24 de luni sa aveti 12 luni lucrate si cotizatela somaj.
2. Prin motive neimputabile se intelege incetrea CIM cu urmatoarele articole din Codul muncii: art. 31 alin. (4.1), art. 56 lit. b), e), f), h) şi j), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4).
3. Cele 12 luni necesare pentru a primi indemnizatie de somaj trebuie sa fie cu CIM cu 8 ore pe zi. Daca aveti CIM cu 4 ore pe zi sunt necesare 2 luni pentru o luna intreaga.
4. Perioadele in care ati fost in somaj nu sunt perioade contributive la somaj.