avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde trebuie sa platesc?

Buna ziua,

Am domiciul in sectorul 1 si detin o singura proprietate in sectorul 6.
Unde trebuie sa platesc impozitul aferent anului 2010 pentru prprietatea sus mentionata. In care sector?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:20, 2 Octombrie 2010
Impozitul aferent proprietatii se achita la serviciul taxe si impozite din cadrul primariei sectorului unde se afla proprietatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite de plata revengiu revengiu Buna ziua, ca in fiecare an am solicitat administratiei finantelor publice sector 6 sa-mi comunice datoriile pe care le am pe ROlul meu si pe cel al sotiei. ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara copii seby14 seby14 Buna seara, Am facut dosarul pentru alocatia complementara, iar cand am fost sa-l depun la primarie, mi-au spus ca nu mi-l poate primi deoarece am ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri si terenuri mahalean mahalean Buna seara , Mama a fost urmasa de veteran de razboi pina in anul 2010 cind a decedat . Pina acum nu am facut dezbatere succesorala . Directia finantelor ... (vezi toată discuția)