avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cu 2 proprietari - si un caine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cu 2 proprietari - si un caine

Buna ziua. Ma numesc Andrei si locuiesc intru apartament inchiriat . Apartamentul are 2 proprietari baia, bucataria si holul fiind comune. Eu am contract de inchirie incepand cu data de 01.01.2010 , iar in camera cealalta sta o doamna careia nui cunosc
identitatea, care detine un caine. Doamna de 4 luni nu a facut curatenie dupa acel caine, toata vara cainele a stat inchis intro camera . In momentul in care pleaca de acasa cainele incepe sa latre.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema cu acel caine.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:22, 1 Octombrie 2010
Inchiriati-va un alt apartament.
Problema cu cainele o solutionati numai cu persoana care si-a asumat responsabilitatea sa detina patrupedul
Daca fiind "vecini " in acelasi apartament nu aveti posibilitatea sa solutionati amiabi,va revine dreptul sa sesizati proprietarul cu care ati incheiat contractul de inchiriere despre impedimentele/neajunsurile pe care le intampinati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma sevinci sevinci Sunt proprietara unui apartament de doua camere si vreau sa fac un contract de comodat cu prietenul meu pentru una din camere pentru sediu social al firmei ... (vezi toată discuția)
Am închiriat o cameră într-un apartament. poate intra proprietarul oricând dorește, fără să mă anunțe, ca să verifice toate încăperile? Stefania_Simona Stefania_Simona Bună ziua! Am închiriat cu contract o cameră într-un apartament și locuiesc singură. Întrebarea mea este următoarea: Proprietarul poate intra când ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere elkoep elkoep Locuiesc in chirie si posed contract de inchiriere inregistrat la Finante. Proprietarul nu mi-a facut punerea in posesie, cf NCC/2011 si nu imi permite accesul ... (vezi toată discuția)