avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma

Sunt proprietara unui apartament de doua camere si vreau sa fac un contract de comodat cu prietenul meu pentru una din camere pentru sediu social al firmei care vrea sa o infiinteze.Intrebarea mea este daca eu mai pot inchiria cealalta camera prin contract de inchiriere unor persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:43, 16 Iulie 2013
Da se poate. In contractele pe care le intocmiti va trebui sa inscrieti la adresa: bl..., ap....., cam. I sau II, precum si suprafata inchiriata. Puteti mentiona si Anexe: baia, bucataria, hol, camara. Sunt necesare in cazul deducerii, pe firma, a cheltuielilor la intretinere, curent, gaz, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile comodat edynna edynna Sunt persoana Fizica Autorizata CABINET MEDICAL VETERINAR 1. Utilizez un autoturism exclusiv pentru activitatea economica, pentru care am contract de ... (vezi toată discuția)
Proprietar- inchiriere o parte din apartament 2 camere emiliadin emiliadin Buna ziua, va contactez in legatura cu 2 chestiuni: 1. As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp? Ce act ... (vezi toată discuția)
Impartirea chiriei: pe numar de persoane sau pe numar de camere? phocka phocka salutare, as dori si eu putin ajutor intr-o situatie. noi( A, B si C) suntem chiriasi intr-un apartament cu 2 camere de vreo 2 ani de zile. o camera este ... (vezi toată discuția)