avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eliminarea impositului forfetar - inchidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eliminarea impositului forfetar - inchidere firma

Buna,

In conditiile noilor reglementari privind eliminarea impozitului forfetar, ce se intampla cu o firma care nu a mai avut activitate din 2007, a fost suspendata in 2009 iulie, a fost declarata inactiva, dar care avea de platit vreo 350 RON (probabil si penalitati) pentru perioada 1 ianuarie 2009 - iulie 2009?

Se elimina suma asta? Se poate inchide firma fara plata acestei restante de impozit forfetar?

Multumesc mult.
Buna. Cred ca faci o confuzie. Nu a fost impozitul forfetar ci impozitul minim pana la 30.09.2010.
Nu se va sterge aceasta datorie. va trebui platita.
Fara plata tuturor sumelor restante si penalitatilor aferente nu se poate inchide firma.
Datoria se prescrie in 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma inactiva razvandiaconu razvandiaconu Buna ziua, Va contactez pentru a va cere sprijinul in urmatoarea problema: Am o firma deschisa in 2007 pe care nu am avut niciun fel de activitate pana acum. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit dorel13 dorel13 Am o firma de consultanta(am picat ca musca-n lapte, ca nu ma pricep) infiintata in 2009(aprilie). Nu a avut nici-un venit pana in aprilie 2010. In ... (vezi toată discuția)