@elena138
"Vom avea o noua generatie cam asa:.." Imaginile pe care le-ati atasat demonstreaza ca ar fi trebuit sa va exprimati la timpul prezent, cred :) "
Consider ca inainte sa-i judecam pe altii, ar trebui sa ne judecam pe noi, iar toleranta nu se confunda de obicei cu lipsa de educatie/autoeducatie si mai cred ca se fac anumite confuzii in ceea ce priveste lipsa de reactie...Reactie a cui? Dragutza intrebare,nu?
Parerea mea, este ca reactia trebuie sa inceapa cu propria gradina.Cu cat vor fi mai multe gradini in care nu se vor mediatiza astfel de lucruri, cu atat mai mult vor fi sanse mai mari la formarea unor personalitati valoroase si implicit a unor viitori conducatori/lideri care vor schimba in bine societatea.
Sunt lucruri mult mai grave care se intampla in gradinite, scoli, licee decat acest comentariu literar-parodie, zic eu, dvs. nu stiu ce ziceti.
Si..depinde de fiecare dintre noi sa ia acum atitudine, nu comentand pe un site acest lucru ci aplicand in propria familie, cerc de prieteni, cunostinte, teoria constientizarii faptului ca este un comentariu parodie iar exemplul contrariu cel mai bun, ar fi un comentariu real, pe marginea unei capodopere literare.
Doar printr-o astfel de comparatie se poate face diferenta dintre bun/rau, corect/gresit .Daca interzici unui copil un lucru, fara sa-i explici motivul, va face exact contrariul.
La fel si cu atitudinea si cu reactia fata de astfel de lucruri.
Prostia, de exemplu, este o caracteristica specifica fiintei umane.Nu exista om care sa nu fi experimentat cel putin o data in viata o astfel de "caracteristica"...daca te deranjeaza astfel de lucruri la ceilalti, se spune ca ai o problema cu tine insati.Este o proiectie a propriilor sentimente/caracteristici/trasaturi pe care le refuzi propriei persoane.
:) Prostia ca intelepciune:
[ link extern ]