avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deduceri cheltuieli- INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deduceri cheltuieli- INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul(tinanad cont ca este o garsoniera si am contract de comodat) in ce proportie , 50%.?Sa luam de exemplu lumina, caldura . Chitantele sunt pe numele meu. Cum trec in registru? In contractul de comodat si in actul constitutiv nu se regaseste ce spatiu din apartament este destinat activitatii. Pot sa decontez si abonamentul Ratb?

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - registrul de plati si incasari gyuly_11 gyuly_11 Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul(tinanad cont ca este o garsoniera si am contract de comodat) in ce proportie , 50%.?Sa luam de exemplu lumina, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala gyuly_11 gyuly_11 Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul in ce proportie ,30 sau 50%.?Sa luam de exemplu lumina, caldura . Chitantele sunt pe numele meu. Cum trec in ... (vezi toată discuția)
Decontare investitii cmi ileana madalina ileana madalina Bune seara! Situatia este urmatoarea: in cazul cabinetelor medicale individuale intai se amenajeaza spatiul si apoi se obtin aprobarile necesare, inclusiv CIF ... (vezi toată discuția)