avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala

Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul in ce proportie ,30 sau 50%.?Sa luam de exemplu lumina, caldura . Chitantele sunt pe numele meu. Cum trec in registru? Sau cum scot si trec doar 30 sau 50% din chitanta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gyuly_11 , utilizator 15:44, 28 Septembrie 2010
Procentul este direct proportional cu procentul din apartament destinat desfasurarii acelei activitati.
In contractul de comodat si in actul constitutiv se regaseste [sau ar trebui sa se regaseasca] ce spatiu din apartament este destinat activitatii.
nu, nu se regaseste. Unde pot afla care este procentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri cheltuieli- intreprindere individuala gyuly_11 gyuly_11 Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul(tinanad cont ca este o garsoniera si am contract de comodat) in ce proportie , 50%.?Sa luam de exemplu lumina, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - registrul de plati si incasari gyuly_11 gyuly_11 Cum pot deduce cheltuielile cu apartamentul(tinanad cont ca este o garsoniera si am contract de comodat) in ce proportie , 50%.?Sa luam de exemplu lumina, ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi pentru contract de comodat sediu firma alexberi alexberi Ma intereseaza ce drepturi si obligatii decurg din incheierea unui contract de comodat pentru sediul firmei. Este vorba de un comodat pentru o camera din ... (vezi toată discuția)