Ma numesc DANIEL si lucrez la un atelier de timplarie in ITALIA, intro suburbie sudica .sunt rezidet cu TOATE actele in regula ,sunt cu familia mea,respectiv fiul meu de 7 ani si sotia..+soacra mea.Am o problema si va rog mult sa ma ajutati sa stiu cum pot proceda ptr.a beneficia de drepturile ce mi se cuvin legal.DECI......lucrez de un1 an in aceasta timplarie,angajatorul ,mi-a facut contract PART-time,doar pe 2 luni .conrtractul prevede 4 ore de munca .....eu lucrez cite 10 ore uneori chiar 12 ore si pe diferite posturi .am fost la PATRONATUL de aici din localitate sa obtin acel ASSUNTO familiale si alocatia ptr copil si mi-au spus ca nu se poate deoarece angajatorul trebuie sa ma asigure cel putin inca 2luni.lucru care nu cred ca se va putea realiza .IN speranta ca voi obtine un raspuns ,va multumesc anticipat!cred totusi ca sunt foarte multi romani escrocati ,exploatati si mintiti!
Alocatia europeana
katiuska
Sunt divortata si am 2 minori. Eu lucrez in Romania iar fostul meu sot lucreaza in Italia cu contract de munca. Pana la pronuntarea divortului, tatal copiilor ... (vezi toată discuția)