avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nu se mai platesc taxele de 10% si 0.5% pt PFA-uri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nu se mai platesc taxele de 10% si 0.5% pt PFA-uri

stimati colegi
rog o lamurire
am aflat cum ca nu s-ar mai plati din septembrie taxele de 10% si 0.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 15:33, 1 Octombrie 2010
asa este, PFA-urile nu intra sub incidenta platii contributiei la pensie 10,5% si somaj 0,5% incepand cu 10 sept 2010, odata cu intrarea in vigoare a OUG 82/2010.

in schimb le sunt aplicabile legea sanatatii si legea pensiilor.
OK AM INTELES ASTA
INSA IN BAZA LEGII PENSIILOR CAT SE RETINE PT PFA?
SI DACA SUNT SI SALARIAT CU CARTE DE MUNCA SI PFA?
Pentru PFA cota de CAS este de 31,3%. In cazul unui salariat, ca PFA nu se mai plateste cota de CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se mai platesc taxele de 10% si 0.5% pt pfa-uri ContSters159316 ContSters159316 stimati colegi rog o lamurire am aflat cum ca nu s-ar mai plati din septembrie taxele de 10% si 0.5 % pentru PFA-URI. stiti ceva? (vezi toată discuția)
Contributii pfa aura otelea aura otelea ce contributii trebuie sa platesc de la 1.07.2010 daca sunt PFA ce decalratii, cand si unde se depun multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii de venit camellia_camy camellia_camy Buna ziua !Am Pfi din mai 2010 si am platit cf. ordonantei 58 contributiile la CAS,CASS,SOMAJ.As dori sa-mi explicati cum procedez pentru luna ... (vezi toată discuția)