avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

O persoana careia i-am vandut masina ma hartuieste telefonic, imi spune ca ma urmareste in tot ce fac, mi-a dat si cateva mesaje prin care mi-a spus ca ma ocup cu vanzarea de masini si are un dosar cu informatii despre mine si familia mea. Numai azi am primit 2 telefoane si 3 mesaje de la aceasta persoana si sunt terorizat, am si tensiune si imi este teama pentru viata mea. Stiu ca hartuirea va fi prevazuta in noul cod penal dar acum ce posibilitati am? Unde sa depun plangere impotriva respectivului sa inceteze sa ma mai sune?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:18, 1 Octombrie 2010
Plangere la politie sau parchet, pentru infractiunea de amenintare.Printati sms-urile si le atasati plangerii pentru a va sustine acuzele.
legally a scris:

Plangere la politie sau parchet, pentru infractiunea de amenintare.Printati sms-urile si le atasati plangerii pentru a va sustine acuzele.


Pe langa cele aratate de de distinsa d-na consilier,o profesionista de exceptie,aveti posibilitatea sa schimbati numarul de telefon pentru a evita astfel de situatii stanjenitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari ,injurii primite pe telefonul mobil lulita lulita fiica mea primeste ff des amenintari ,injurii ,cuvinte obscene pe telefonul ei ,dar mai nou imi sunt trimise si mie mesaje ca apoi sa se scuze si sa spuna ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala poll1 poll1 Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)