avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributia la CJASS pt PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia la CJASS pt PFA

Buna,
Am infiintat PFA in august 2010 si inca nu am incheiat inca un contract cu casa de asigurari soc. de sanatate. as vrea sa stiu care este termenul in care se incheie acest contract si ce amenzi se aplica in cazul depasirii termenului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana bura , utilizator 20:52, 1 Octombrie 2010
Exista obligativitatea la plata contributiei, legea nu da termene, sau nu le vad eu....iar daca intarziati, veti plati retroactiv + penalizari pentru ca sunteti deja in evidenta fiscului ca PFA.
[ link extern ]
[ link extern ]
Am citit pe undeva ca la 5 luni neplatite + penalizari, cineva a platit circa 6 mil lei (vechi)...
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu casmb genoveza genoveza Buna. Sunt inregistrata ca PFA din anul 2008 si angajata cu contract de munca , norma intreaga, la o firma privata. Aceasta plateste contributiile la sanatate ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat pfa si pfi. geenabradea geenabradea Buna ziua, #-o Am activat timp de 7 ani ca lider AVON, cu PFA. Am aflat acum 2 ani ca trebuie sa platim contributii la sanatate. Ok -le-am platit. Acum , am ... (vezi toată discuția)
Contributia de asigurari sociale la pensie AdryanCalin AdryanCalin Daca am PFA,infiintat in anul 2011,iar in 2013,de cand contributiile sociale au trecut la ANAF,sunt obligat sa platesc retroactiv de cand am devenit PFA?La ... (vezi toată discuția)