avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Suspendare procedura cerere oferte
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Suspendare procedura cerere oferte

Am participat la o procedura cerere oferte cu faza finala de licitatie electronica.Ne-am calificat la faza de licitatie electronica,am fost desemnati castigatori,iar la cateva minute procedura de cerere de oferta a fost suspendata.Stiu ca exista o contestatie la C.N.S.C.din partea unei societati care nu s-a calificat la faza finala de licitatie electronica.Ofertantul a fost descalificat pt ca perioada de garantie era de min 36 luni,iar in anexa formularului sau de oferta a trecut 12 luni.In schimb a specificat termenul de 36 luni in modelul de contract,dupa cum apare specificat in contestatie.Stiu ca autoritatea contractanta nu are dreptul de a semna contractul de lucrari atat timp cat exista o contestatie la C.N.S.C.Daca C.N.S.C.respinge contestatia ,stiu ca cel care a fost desemnat castigator ramane castigator.Imi poate spune cineva mai multe ?

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta - criterii de clarificare saltempo saltempo Astazi am participat la deschiderea unei licitatii cu faza finala electronica in care doi concurenti [b]nu au prezentat[/b] [b]modelul de contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Contestatie in cazul unei licitatii electronice offline carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, Am participat la o cerere de oferta cu proceduta finala licitatie electronica offline, DAR autoritatea contractanta nu a transmis nicio ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)