avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere de oferta - criterii de clarificare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere de oferta - criterii de clarificare

Astazi am participat la deschiderea unei licitatii cu faza finala electronica in care doi concurenti nu au prezentat modelul de contract de furnizare semnat si stampilat de ofertant care sa mentioneze pe ultima pagina "De acord cu clauzele din modelul de contract de furnizare produse" asa cum este specificat in fisa de date la rubrica alte informatii.

Intrebarea este, cei doi participanti pot fi descalificati sau doar se solicita clarificari si raman in competitie si se pot califica in faza finala.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: saltempo , utilizator 13:42, 12 Septembrie 2014
Cerere de oferta - criterii de calificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare procedura cerere oferte simonia80 simonia80 Am participat la o procedura cerere oferte cu faza finala de licitatie electronica.Ne-am calificat la faza de licitatie electronica,am fost desemnati ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica-ce se intampla dupa 1-a runda? simonia80 simonia80 Buna ziua.Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc nici un raspuns in lege.Dupa prima runda de licitatie electronica,cel ce are pretul cel mai scazut ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)