avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Lucrez de 10 luni intr-un restaurant si nici acum nu am semnat un cotract de munca,protectia muncii,carnetul de sanatate.este scandalos ce se intampla acolo.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: berchez , utilizator 21:30, 1 Octombrie 2010
reclamatie la ITM.
Faceti o sesizare la ITM si se va rezolva.
Da sesizeaza ITM si se rezolva, dar si Directia sanitara, daca consideri.
Oricum felicitari pentru atitudine, te intereseaza, e important, ar trebui toti sa iesim din amortire si ar fi mult mai bine, in aceasta tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa ma ajutati nu stiu ce trebuie sa fac alin daniel alin daniel buna ziua tuturor am si eu o problema la locul de munca si nu stiu cum sa o rezolv ..lucrez la un restaurant in bucuresti in functia de bucatar am carte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Bunea Ancuta Bunea Ancuta Am lucrat la o firma unde nu mi sa facut carte de munca si nu am semnat contract.Asta sa intamplat acum o luna de cand nu mai lucrez.Ce as putea face sa imi ... (vezi toată discuția)
Restaurant poluant in vecini Skating Skating Casa mea este vecina cu o alta in care functioneaza un restaurant arabesc. Pe kanga faptul ca trotuarul este folosit de catre acestia pentru a servi la masa ... (vezi toată discuția)