avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita copii

scuzati-ma ca va deranjez inca o data dar mai am doar o singura intrebare.deci in sentinta de divort nu mi s-a specificat programul de vizita al copiilor.si mi s-a spus ca tb sa redeschid un alt proces ptr aceasta.iar fosta nevasta nu e de acord sa-mi vad copiii.este adevarat ca tb sa fac un alt proces ptr aceasta cauza?va multumesc frumos si imi cer mii de scuze ptr deranj.o seara buna
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:27, 1 Octombrie 2010
Da, daca fosta sotie nu va asigura vizitarea copilului va trebui sa va adresati instantei cu o cerere pentru stabilire program de legaturi personale cu minorul.
Da,formulati actiune civila avand ca obiect''program vizita minor''.

andymaurul
trebuie sa formulati o actiune avand ca obiect program vizitare minori.
competenta de solutionare este instanta de la domiciliul paratei(fosta sotie).
vi s-a spus corect.trebuie sa faceti o actiune pt stabilirea programului de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii Cosmin08 Cosmin08 Buna ziua, am si eu o intrebare! Sant divortat din septembrie 2017, iar copiii au ramas in grija fostei sotii care locuieste la mama ei, la 2 judete departare ... (vezi toată discuția)
Vizita minori alinaio alinaio am divortat de sotul meu si avem o fetita impreuna iar fetita ia fost incredintata lui in urma divortului insa nu am deloc program de vizita ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor vyca2007 vyca2007 la data de 31.03.2010 s-a desfacut casatoria cu sotia mea,fetita noastra fiind incredintata ei,iar mie acordindu-mi program de vizita,lucru pe care eu l-am ... (vezi toată discuția)