avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare gestiune; desfacere contract de munca; ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare gestiune; desfacere contract de munca; recuperare garantie gestiune

STIMATI UTILIZATORI CU RESPECT VA ROG SAMI DATI UN SFAT.
SUNT SALARIAT LA O SOC. AM PRIMIT DECIZIA DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE VARSTA, MENTIONEZ CA, AM GESTIUNE SI GARANTIE RETINUTA.
IN SCRIS AM ANUNTAT SOC.DE DECIZIE SI IN CAZUL IN CARE SE DISPUNE INCETAREA ACTIVITATI MELE AM SOLICITAT SA SE NUMEASCA O COMISIE PTR PREDARE PRIMIRE GESTIUNI IAR DUPA TERMINAREA INVENTARULUI SA RIDIC GARANTIA.
AM PRIMIT O DECIZIE DELA SOC.IN CARE SE MENTIONEAZA
art.1) IN TERMEN DE 2 ZILE COMISIA DESEMNATA VA SIGILA MAGAZIA IN PREZENTA GESTIONARULUI,URMAND CA DUPA INCA 2 ZILE SA PROCEDEZE LA DESIGILAREA MAGAZIEI SI INITIEREA ACTIUNI DE INVENTARIERE.
art.2) inventarierea magaziei se va desfasura pe o perioada de 60 zile.
AM FOST ANUNTAT CA IN TERMEN DE 4 ZILE SA FAC LICHIDAREA IAR INVENTARUL SE VA FACE IN LIPSA MEA
GARANTIA RETINUTA O POT RIDICA DUPA CE SOCIETATEA VA TERMINA INVENTARUL.
ESTE LEGAL CA ,INVENTARUL SA SE FACA IN LIPSA GESTIONARULUI ?
BUNURILE DIN GESTIUNE NU SUNT NUMAI IN MAGAZIA CARE SE VA SIGILA ELE MAI SUNT SI IN ALTE SPATI UNDE NU SE POATE SIGILA.
ESTE LEGAL SAMI BLOCHEZE GARANTIA PANA TERMINA SOC. INVENTARUL CARE POATE SAL PRELUNGEASCA PANA IN ANUL URMATOR.?
CE MA INVATI SA FAC . CUM SA PROCEDEZ ? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 26 Octombrie 2015
legal e sa se faca inventarul in prezenta dvs. la fel de legal e sa vi se restituie garantia dupa terminarea inventarului.
MULTUMESC! dar societate doreste sa faca inventarul in lipsa mea, si ma obliga sa mi fac lichidarea ce ma sfatuiti sa fac?
~ Conținut șters la cerere ~
am o copie cu nr de inregistrare. VA MULTUMESC?
Daca un salariat s-a pensionat, iar angajatorul nu i-a facut lichidarea gestiunii inventarului cand a fost instiintat de decizia de pensionare a angajatului, cine este raspunzator pt. gestiunea inventarului? Si nici nu i-a fost inapoiata garantia retinuta.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2015
M-A-N, utilizator

Alte discuții în legătură

Predare gestiune MARTACESTI MARTACESTI In data de 11.12.2017 a fost efectuat inventar la gestiunea la care am fost gestionar, fara lipsuri, in data de 12.12.2017 sufar un AVC drept pentru care timp ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie materiala Oanastefania Oanastefania Buna seara! Conform contractului de garantie s-a retinut suma totala de 300 ron in rate lunare de 25 lei astfel: 13 lei la avans si 12 lei la lichidare. In ... (vezi toată discuția)
Imputare materiale neexistente in gestiune danielvl danielvl Buna ziua Am lucrat ca gestionar. S-a facut inventar de predare-primire si a rezultat un minus de 80lei. Problema : Anul trecut mi-au fost aduse in magazie ... (vezi toată discuția)