avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz de concediere

ma pot incapatana sa respect termenii contractuali si nu cei verbali fara a mi se intampla nimic grav in aceasta perioada de preaviz ?mai explicit adica sa lucrez 8 ore pe zi 40 de ore pe saptamana si nu 10 ore pe zi pls sambata pana la ora14asa cum lucrez de fapt si nu cum este de fapt prevazut in contract?ma poate sannctiona altfel?la ce sa ma mai astept?la ce alte ghidusii mai poate apela ?
care sunt de fapt obligatiile mele in aceasta perioada de preaviz?

Cel mai recent răspuns: magdalenapaun , utilizator 10:14, 2 Octombrie 2010
numai daca aveti 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni indiferent de firma la care a-ti lucrat. adeverintele de stagiu de cotizare tb luate de la toate firmele la care a-ti lucrat. daca aveti numai 6 luni de munca nu puteti beneficia de somaj pt ca nu aveti stagiul de cotizare necesar.pt concediere pe art 65 se poate lua somaj conteaza insa stagiul de cotizare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2010
magdalenapaun, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? brezan brezan Am 54 de ani si 34 de ani de munca. Din iulie 2009 pana in octombrie 2010 am fost in somaj. Din noiembrie 2010 pana in mai 2011 nu am avut loc de munca. Din ... (vezi toată discuția)
Incetare cim din motive neimputabile angajatului alpyne alpyne am lucrat ca paznic pe un santier de constructii direct la constructor.firma de constructii a terminat si preda cladirea beneficiarului iar eu raman fara ... (vezi toată discuția)
Preaviz tatianab70 tatianab70 buna ziua!poate imi da si mie cineva un raspuns sunt in preaviz de astazi de 30 zile calendaristice si contractul mi se va incheia cu artic.65 alin.1si mi s-a ... (vezi toată discuția)