avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca?

Ma aflu intr-o situatie grea.
Sunt functionar public si acum sunt in concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de 2 ani,pana pe data de 18 iulie 2008.In perioada concediului am suferit o condamnare de 6 luni cu suspendare pentru fapte care au legatura cu serviciul meu.
Daca am posibilitatea sa mi se inceteze contractul de munca cu demisie?
M-am gandit sa-mi iau concediu medical 15 zile de la data de 18 iulie 2008 si tot in aceea zi sa-mi dau demisia.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 20:52, 13 Ianuarie 2008
poti oricand sa demisionezi cu preavizul respectiv sau cu concediul care vrei...dar condamnarea ramane ...orice ai face...in fond tu ce vrei sa faci? asta nu prea inteleg....#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se demisioneaza? tundi tundi am o problema,va rog sa ma ajute cineva. lucrez la o firma de 1 an si acum vreau sa demisionez (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Demisia ioanna19 ioanna19 Buna ziua! Am si eu o problema legata de modalitatea in care sa procedez pentru a imi da demisia. Daca sunt inca in concediu medical nu imi pot da demisia?Sau ... (vezi toată discuția)