buna ziua posed un apartament intr-o curte cu inca trei apart. plasate in doua corpuri care fac 90 grade . jghebul dela celalalt corp s-a desfacut si apa curge direct pe fatada casei mele distrugind-o in plus pe toata lungimea 12m curge ploaia facind accesul in casa un supliciu .am luat legatura cu propietarul(e in america )dar nu a luat nici o masura de remediere .prin lege ce drepturi am de a-l forta sa remedieze situatia ,iar daca o fac eu cum imi vad banii inapoi? impreuna cu mine in curte locuieste inca o familie al patrulea aprt. e gol . va multumesc ds[]
Potrivit Codului civil, dvs. puteti sa faceti aceasta lucrare in contul proprietarului iar acesta poate fi obligat sa restituie intreaga suma folosita pentru procurarea materialelor si a fortei de munca (manoperei).
Instiintati , prin notificare proprietarii ca intentionati sa efectuati astfel de reparatii necesare, plata cazand in sarcina acestora, si indiferent daca va raspunde sau nu dvs. efectuati lucrarea.
Ulterior puteti formula o actiune in pretentii impotriva acestora si va puteti recupera sumele de bani investite , inclusiv cheltuielile judiciare prilejuite de un eventual proces la instanta de judecata.
Succes1