avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUM SE PROCEDEAZA DACA VREAU SA DIVORTEZ DUPA 3 sapt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUM SE PROCEDEAZA DACA VREAU SA DIVORTEZ DUPA 3 sapt de la casatorie

Buna ziua.
M am casatorit acum 3 sapt si vreau sa divortez,pt ca actuala sotie in prima sapt a batut o pe mama,a vrut sa imi sparga lucruri prin casa,si nu a fost deacord nici sa locuiasca cu mine.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 12:45, 2 Octombrie 2010
:offtopic:Ati mai postat acest subiect. Va rog sa continuati discutia in topicul deschis prima data. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie penibila ContSters159442 ContSters159442 Ma adresez Domniei Voastre cu o nelamurire in speranta ca ma ve-ti putea lamuri si rezolva problema. Locuiesc intr-o garsoniera primita de la primarie in ... (vezi toată discuția)
Sotul divortat poate pune ipoteca, pt un credit, pe partea lui dintr-un imobil? Lyvyoo Lyvyoo Hello, As vrea sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea speta a unor rude: Dupa 15 ani de casatorie cuplul a divortat (cam acum un an) FARA sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa ce tatal a decedat paraschiva rodica paraschiva rodica Buna seara. Tatal meu din prima casatorie a facut 4 copii pe urma sa cuplat cu mama mea si de aici m-am nascut eu , tatal meu a revenit cu prima sotie. Eu in ... (vezi toată discuția)