avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit locuinta

Daca proprietarii unei case au decedat si acea casa nu a mai fost locuita dupa aceea timp de 4 ani iar succesiunea intre mostenitori nu s-a facut, trebuie platit impozitul la acea locuinta sau NU???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 15:01, 2 Octombrie 2010
Va trebui platit, la un moment dat. Atentie- nu a fost acceptata de nimeni tacit din cate inteleg eu, a trecut termenul de 6 luni in care trebuia dezbatuta succesiunea, daca unul dintre mostenitori consulta un avocat, va plati acesta rapid impozitul si va incerca sa-i inlature pe ceilalti de la mostenire- e o posibilitate legala !
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Maria010998 Maria010998 Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)
Exclus de la mostenire nepot nepot Buna ziua.Cum pot rezolva situatia in urma careia am ramas fara locuinta?Cazul este urmatorul;Din anul 1994 am locuit in casa bunicului meu.L-am ingrijit pina ... (vezi toată discuția)