avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut bancar

buna ziua,acum 2 ani am imprumutat o suma de bani unui amic (sa-l numim a)si inca nu am primit-o inapoi.el a avut o firma si a facut un imprumut in banca pe care nu l-a restituit si acum banca ii va lua casa. ulterior firma a fost trecuta pe numele altui amic(sa-l numim b) si acum sotia celui care imi datoreaza bani vrea sa fie imputernicita de celalalt amic(b) pentru a putea face imprumut in banca si sa-mi restituie banii.cam complicat.nu stiu daca o sa intelegeti mare lucru.intrebarea mea este daca se poate ca sotia datornicului sa faca imprumut bancar fara a fi nevoita sa suporte alte consecinte din urma.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:07, 2 Octombrie 2010
nu prea poate.mai bine il dati in judecata pana nu se implineste termenul de prescriptie.mai aveti un an la dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati marius_suka marius_suka salut..am si eu o problema..anul trecutin februarie am imprumutat un amic cu suma de 9000eu si acum in februarie expira termenul scadent.precizez ca am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut fara acte noir noir Buna ziua, Cu cateva luni in urma am fost idiot si am plecat urechea la rugamintile fierbinti ale unui amic ce imi spunea ca tatal lui este pe moarte in ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare avans transferat pentru o masina care nu a mai fost livrata! banii au ramas cu titlu de imprumut pana la o data stabilita de comun acord prin intelegere scrisa sub semnatura privata. Andreibas Andreibas Salutare tuturor! Am o situatie pe care vreau sa o relatez in cele ce urmeaza in speranta ca ma veti putea ajuta cu niste sfaturi care sa imi fie de folos ... (vezi toată discuția)