avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imi raspunde cineva?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi raspunde cineva?

am un amic care a avut o firma ,a facut imprumut ipotecar si ulterior nu l-a mai putut plati,a trecut firma pe numele altcuiva doar cu active si urmeaza sa piarda locuinta pe care a girat-o la banca.sotia acetuia doreste sa fie imputernicita de cel care este acum administrator pentru a lua un alt imprumut bancar pentru refinantare.ce sanse sunt sa reuseasca?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 20:14, 2 Octombrie 2010
@necunoscutul, cata nerabdare...:)

Depinde de conditiile impuse, pentru obtinerea refinantarii, de catre societatea bancara care va acorda imprumutul.

Informatiile pe care ni le-ati oferit descriu o situatie generala si nu concreta prin urmare nu puteti primi decat tot informatii/sfaturi generale (si nu "sanse"), aici pe forum.

Sper sa va ajute aceasta discutie ce s-a purtat asupra unui subiect asemanator :
www.avocatnet.ro/content/for...
sa inteleg ca solicitati un nou credit in numele aceleeasi societati care a mai obtinut un credit anterior si nu l-a putut achita- slabe sanse, se va verifica societatea, chiar daca este pe numele unei alte persoane; asta nu inseamna ca nu puteti incerca.
avocat Cristina Popescu
Formularea spetei este destul de ambigua, in sensul ca, nu se intelege daca acel credit ipotecar contractat de amicul dvs, a fost angajat pentru a procura un activ pentru societate sau o proprietate personala a administratorului. Reveniti cu detalii pentru a va putea elucida nelamurirea. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de girant steriel steriel buna ziua. vin si eu cu o problema apasatoare. in anul 2008 am ajutat o ruda care are o societate sa ia un imprumut bancar, girand cu niste pamant. acum m-am ... (vezi toată discuția)
Executarea desucheata desucheata [u]sunt mai protejat daca nu mai achit un credit de nevoi personale???[/u] procedura de executare presupune doar poprirea pe salariu in valoare de 30%? am ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)