avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare Titlu Proprierate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare Titlu Proprierate

Buna ziua!
As vrea un sfat. Pentru un teren s-au pornit doua procese de anulare a Titlului de Proprietate. Unul de catre Primarie, si unul de cineva (un politician) care vrea sa puna mana pe terenul respectiv.
Procesul de la primarie vizeaza un teren mai mare, in care este inclus si terenul celalalt.
Eu as vrea sa cer in Instanta suspendarea celui de al doilea proces. Va cer un pic de ajutor, cum trbuie sa procedez, ca momentan nu am posibilitatea sa angajez un avocat, doat sa cer acest lucru.
Deasemenea as vrea un avocat bun in Fond Funcir, si retrocedari, daca cunoasteti pe cineva de preferat in jurul Devei, pentru procesul cu Primaria. Pe4ntru acest proces inca nu am un termen stabilit, deoarece prima citatie s-a trimis la o adresa gresita, desi cei de la Primarie cunosc foarte bine adresa de la domiciliu, si din aceasta cauza nu am primit-o la timp citatia. In acest sens a fost sestzata Judecatoria.
Va multumesc
Eva Varga
Pentru cererea de suspendare a unui dosar, trebuie sa faceti o cerere de eliberare certificat de grefa din dosarul celalalt, apoi atasati certificatul de grefa la cererea de suspendare, prin care solicitati suspendarea prezentei cauze pana la finalizarea celuilalt dosar, cu mentiunea ca, al doilea dosar atarna de solutionarea primului dosar.
Cat priveste gasirea unui avocat din Deva, puteti cauta pe acest site un avocat din Deva sau pe site-ul Baroului Hunedoara, daca nu il gasiti prin recomandare.
Fiind vorba de anularea aceluiasi titlu de proprietate cred ca e mai bine sa cereti conexarea celor 2 dosare, asa o sa faceti un singur rand de probe si va dura mai putin si se va pronunta o solutie unica. Trebuie insa studiate dosarele si vazut daca sunt indeplinite conditiile pentru conexare.
Daca tot ati solicitat un avocat specializat in fond funciar,gasiti-l si apoi acesta va hotari in privind proceselor daca le va conexa sau va solicita suspedarea unuia dintre ele sau va initia alte proceduri potrivite naturii cauzei.
Multumesc, dar cred ca am uitat ceva. Eu defapt sunt imputernicita de cineva, si nu locuiesc in Deva. Cred ca am prea putin timp sa fac nimic. Sa cer oare amanarea, avand in vedere, ca cel vizat momentan este plecat din tara? (ceea ce este adevarat)
Trebuie sa motivez, sau sa certific acest lucru?

Alte discuții în legătură

Cerere stramutare- respingere cerere suspendare proces doru6 doru6 Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar de la o instanta la o alta instanta de grad egal. In momentul cand am fomulat aceasta cerere mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei eu_craciun eu_craciun buna ziua, am deschis o actiune pt constatarea dreptului de proprietate asupra unui teren, problema este ca nu s-a facut succesiunea, as vrea sa suspend cauza ... (vezi toată discuția)
Proces din 2009, suspendat. azi (16 feb 2012) am primit o decizie ciudata. detalii in forum. ContSters149882 ContSters149882 Buna ziua! Ca sa fiu cat mai pe scurt, in Decembrie 2008 am avut un accident (unde desi eu am fost lovit in spate, politistul mi-a luat permisul si amenda) ... (vezi toată discuția)