avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces din 2009, suspendat. Azi (16 feb 2012) am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces din 2009, suspendat. Azi (16 feb 2012) am primit o decizie ciudata. Detalii in forum.

Buna ziua!
Ca sa fiu cat mai pe scurt, in Decembrie 2008 am avut un accident (unde desi eu am fost lovit in spate, politistul mi-a luat permisul si amenda) iar eu am facut contestatie. S-a judecat procesul, am pierdut (ei mi-au scris numai prostii in acea decizie finala) si am decis sa fac recurs. S-a dovedit ca aveam dreptate, s-a acceptat recursul si apoi mi-au trimis judecarea la Sectorul 3.
S-au tot amanat procesele pentru ca nicio parte nu a putut ajunge.
Solutie 14 Martie 2011 : Amanare cauza
Solutie 6 Iunie 2011: SUSPENDAT IN TEMEIUL ART.155 IND 1 CPC, CU RECURS

De atunci nu am mai primit nimic acasa. Ultima citatie primita a fost 15 martie 2011. Pana cand astazi (16 feb 2012) am primit urmatoarea (sper ca ma lasa sa pun linkul unde am atasat imaginea)
[ link extern ]

Ce am inteles eu, ca in Octombrie 2009, mi-ar fi fost resipinsa plangerea, si din cauza ca nu m-am prezentat in 15 zile sa duc permisul, acum trebuie sa ma duc pana pe 21 Feb 2012, daca nu ajung la 4 luni suspedare. Ce naiba?
Pai cum mi-a fost respins in 2009 , cand eu am avut mai multe sentinte din 2009 pana in 2011 ???

Ce pot face in aceasta situatie?
Am inteles ca ar trebui sa depun o cerere pe rol pentru redeschiderea procesului, sa iau certificat de grefa si dupa aia sa merg la politie?
Pai si eu ce fac, dau permisul pe 21 Feb si apoi ma duc sa mi-l dea inapoi ?
Am inteles bine?

Multumesc si astept raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:17, 16 Februarie 2012
Repuneti dosarul pe rol şi duceţi certificatul de grefă. Atât. Procesul suspendă executarea.
Obtinerea certificatului de grefa poate dura pana la 7 zile?
In cazul acesta, eu ar trebui sa depun permisul la udriste Marti pe 21 si sa ma duc sa-l iau inapoi cand imi elibereaza certif de grefa?
Dacă obţinerea certiavocatului de grefă depăşeşte termenul la care poliţia va spus să depuneti permisul, da, îl predaţi şi apoi cu certificatul de grefă îl recuperaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces alex1990 alex1990 Buna ziua am si eu o intrebare si totodata o nelamurire.Anul trecut in data de 10 octombrie mia fost retinut permisul de conducere si pe 23 ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)