avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comisioane banci
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comisioane banci

buna ziua,
stiti cumva adresa sau mailul pt. cei ce s-au organizzat intr-o asociatie impotriva abuzurilor practicate de banci, ca BCR-ul?.....ma refer la cresterea progresiva a dobanzilor si a comisioanelor abuzive.

Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 10:24, 6 Octombrie 2010
Sa inteleg ca BCR nu respecta OUG 50/2010?
Mergeti la Protectia consumatorilor si solicitati aceasta informatie.Acestia in mod sigur au cunostiinta de acest lucru.
groups.yahoo.com/group/BCR_Ord_50_2010/
Gabrielle Monique a scris:

Sa inteleg ca BCR nu respecta OUG 50/2010?

Nu ,nu respecta aceasta O.U.G.,deoarece,ca si la alte banci au transformat comisionul de risc in comision de administrare,si din cate am inteles acest comision trebuia eliminat.
Rata,in cazul meu,in euro,trebuia sa scada,dar nu s-a intamplat acest lucru si chiar a crescut usor prin adaugarea unui alt comision de 0,65%,din ce nu stiu.
Mentionez ca nu am fost instiintata ca trebuie sa ma prezint la banca intr-o anumita perioada pentru a semna actul aditional contractului.
nu cred ca au fost anuntati prea multi.
acesi problema o am si eu, dar cu BRD, intr.o discutie al telefon mi sa spus ca nu am eu treaba cu OUG pt ca am dobanda fixa, apoi ca ei nu au avut comision de risc ci era tot de administrare si ala ... dar pe extrasu meu de cont scrie altceva..
o sa ajung la banca sa fac o sesezare, apoi OPC sa vedem ce rezolvam.
cred ca o sa fie precum in cazul RDS cu taxa de mentenanta, adica ii doare in cot de sesizarile noastre si ne iau bani in continuare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati catre radet doru barbu doru barbu Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Comision redenumit liviklivik liviklivik care lege spune ca se pot redenumi comisionale, de ex: comisionul de risc/de monitorizare credit se redenumeste in comision de administrare credit (vezi toată discuția)
Comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)