avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

am mai lasat un mesaj cu abuzul prin care trece o cunostiinta a mea,credeti k e bn dak fac o copie a plangeri care am depuso la c.s.m. prin care se sesizeaza abuzurile facute atat de judecator,procu
ror cat si de rechizitoriu?#-o#-o




si sa o depun in instanta
Daca considerati ca abuzurile sunt infractiuni puteti face
plangeri penale impotriva acestor persoane, dar ar fi bine
sa aveti si probe in acest sens.
toate sedintele au fost inregistrate dar nu stiu ce incredere putem avea in cei de la c.s.m.dak le tin partea judecatorilor,am pronuntarea eliberarii lui si alte probe nu mai sunt.cand a fost pus in libertate procurorul care era de serviciu in aceea instanta nu a anuntat judecatorul k sau schimbat temeiurile el fiind pus in libertate in baza art 139 alin 2 iar alte probe nu iau mai venit,iar revizuirea este trimisa inadmisibila de acelasi judecator care era atunci cand a fost pus liber si motiveaza k nu sau adus alte probe dar ce probe sa aducem dak nu sunt alte acuzatii.ce trebuie sa ceara el in instanta
Formulati in scris cerere prin care solicitati sa vi se comunice
transcrierile inregistrarilor din sedintele care va intereseaza.
unde la c.s.m ?
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
michy, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor michy michy dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna ... (vezi toată discuția)
Dosar penal michy michy am o cunostiinta care este arestata si condamnata 10 ani fara probe,cand a fost pus in libertate a fost pus in baza art 139 alin 2 fara a mai aduce alte ... (vezi toată discuția)
Sa va arat cum este condamnat un om nevinovat michy michy in 2007 a fost arestat impreuna cu 28 insi ptr trafic de droguri.dupa 3 luni este pus in libertate in baza art 139 alin 2 unde se motiveaza;INCA DE LA INCEPUT ... (vezi toată discuția)