am mai lasat un mesaj cu abuzul prin care trece o cunostiinta a mea,credeti k e bn dak fac o copie a plangeri care am depuso la c.s.m. prin care se sesizeaza abuzurile facute atat de judecator,procu
ror cat si de rechizitoriu?#-o#-o
toate sedintele au fost inregistrate dar nu stiu ce incredere putem avea in cei de la c.s.m.dak le tin partea judecatorilor,am pronuntarea eliberarii lui si alte probe nu mai sunt.cand a fost pus in libertate procurorul care era de serviciu in aceea instanta nu a anuntat judecatorul k sau schimbat temeiurile el fiind pus in libertate in baza art 139 alin 2 iar alte probe nu iau mai venit,iar revizuirea este trimisa inadmisibila de acelasi judecator care era atunci cand a fost pus liber si motiveaza k nu sau adus alte probe dar ce probe sa aducem dak nu sunt alte acuzatii.ce trebuie sa ceara el in instanta
Ajutor
michy
dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
michy
am o cunostiinta care este arestata si condamnata 10 ani fara probe,cand a fost pus in libertate a fost pus in baza art 139 alin 2 fara a mai aduce alte ... (vezi toată discuția)