avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

am o cunostiinta care este arestata si condamnata 10 ani fara probe,cand a fost pus in libertate a fost pus in baza art 139 alin 2 fara a mai aduce alte probe.cand a fost pus in libertate in pronuntare consemneaza judecatoarea k nu sunt indicii temeinice,k nu este nici macar banuit ,se motiveaza si de cumparare k colaboratorul nu il incrimineaza pe el,si dupa cateva luni este audiat colaboratorul se ia in considerare ce a spus fara a tine cont de pronuntarea cand a fost pus in libertate k nu sunt indicii temeinice si este condamnat pe abuzul judecatorilor si colaboratorului,care a fost prins cu droguri silasat in libertate iar anchetatorul sa sesizat din oficiu ,nu sunt alte probe ,am facut o revizuire iar judecatoarea se uita pe pereti cand vb avocatul,mai pot face ceva dak da ce si unde? va multumesc.:">

Cel mai recent răspuns: michy , utilizator 12:56, 2 Octombrie 2010
Avocatul pe care il aveti angajat stie cu siguranta daca se mai poate face ceva sau nu!
avoktul a garantat k il scoate k nu sunt probe dar judecatorii dorm in post
cedo
Dupa cate am inteles aveti deja un avocat. Dansul stie cel mai bine cazul si va poate sfatui in continuare.
asteptam un raspuns de la c.s.m. a facut alta revizuire acum ,a spus k va da in judecata si instanta care il va judeca ptr k nu sunt probe iar ei nu vor sai dea drumu k dak la condamnat asa e la noi asa va ramane sa nu fak de ras judecatorul care la condamnat,se acopera intre ei

Alte discuții în legătură

Sa va arat cum este condamnat un om nevinovat michy michy in 2007 a fost arestat impreuna cu 28 insi ptr trafic de droguri.dupa 3 luni este pus in libertate in baza art 139 alin 2 unde se motiveaza;INCA DE LA INCEPUT ... (vezi toată discuția)
Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal michy michy am mai lasat un mesaj cu abuzul prin care trece o cunostiinta a mea,credeti k e bn dak fac o copie a plangeri care am depuso la c.s.m. prin care se sesizeaza ... (vezi toată discuția)