avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor

dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna in functie de starea in care se afla ,dak judecatorul vine suparat de acasa poti fi condamnat ptr ca asa a gandit el in acel timp....unde se reclama judecatorii ptr k nu citesc dosarele si condamna fara probe????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:27, 17 Octombrie 2010
Se pot exercita caile de atac, pentru situatii ca cea la care faceti referire.Un proces nu are cum sa se judece daca nu sunt administrate probe in acuzare.Sau poate inculpatul nu a putut veni cu probe in aparare si atunci s-a considerat ca este vinovat.
dar dak instanta kre la pus liber motiveaza tot rechizitoriu si precizeaza k nu sunt probe,dupa aceea este condamnat fara ai mai veni alte probe...nu se ia in considerare ce a spus si instanta care la pus liber???
Poate reusiti sa redati mai clar situatia, astfel incat sa intelegem despre ce este vorba.Ce instanta l-a pus pe liber? daca a fost pus pe liber, cum de ..nu este liber?
Puteti face reclamatie la CSM dar inteleg ca au fost in total 6 judecatori incluzand si recursul...
Se poate intampla ce ati descris dar este ciudat deoarece analiza acelui judecator pare sa fi fost documentata pe probatoriu...lipsa...
Situatia dvs. trebuie gandita in concret si analizate toate hotararile judcatoresti pronuntate in cauza...

avocat Claudiu Lascoschi
Daca veti detalia problema rapunsurile vor fi la obiect si probabil va vor fi de un ajutor real
O rugaminte,daca scrieti,incercat sa scrieti normal,nu prin limbajul SMS-urilor pe care le transmiteti prietenilor dvs.
Respectul se castiga prin respect.

Alte discuții în legătură

Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Sa va arat cum este condamnat un om nevinovat michy michy in 2007 a fost arestat impreuna cu 28 insi ptr trafic de droguri.dupa 3 luni este pus in libertate in baza art 139 alin 2 unde se motiveaza;INCA DE LA INCEPUT ... (vezi toată discuția)
Dosar penal michy michy am o cunostiinta care este arestata si condamnata 10 ani fara probe,cand a fost pus in libertate a fost pus in baza art 139 alin 2 fara a mai aduce alte ... (vezi toată discuția)